De 10 populairste series op Netflix

De 10 populairste series op Netflix

Dat Netflix vol staat met mega veel geweldige series is inmiddels wel bekend. Maar welke series moet je nou écht zien? We hebben de populairste series op Netflix voor je op een rijtje gezet.

10. The Witcher

De fantasyserie The Witcher is extreem goed ontvangen! Deze serie is gebaseerd op de gelijknamige boekenserie van de Poolse fantasie schrijver Andrzej Sapkowski. Het verhaal gaat over Geralt of Rivia (Henry Cavill). Hij is een gemuteerd mens, genaamd Witcher, die jaagt op monsters. Hij moet zijn uiterste best doen zijn menselijkheid te behouden in een wereld die vol zit met corrupte koningen en koninginnen.

Lees meer over The Witcher

9. La Casa de Papel

La Casa de Papel is de Spaanse hitserie van de afgelopen jaren. Het telt inmiddels vier seizoenen en we hopen dat seizoen vijf dit jaar het rijtje compleet maakt. 

Het is een perfect opgezet plan, een perfecte roof, de perfecte gijzeling en met perfecte acteurs! Het is een bloedstollende thriller serie waar de dieven een groot geldbedrag willen binnen halen. De bandieten sluiten zichzelf op in de Koninklijke Munt van Spanje terwijl het meesterbrein El professor achter dit plan er alles aan doet om te politie om de tuin te leiden en te manipuleren. Deze serie moet je gezien hebben! Houd wel rekening met heel wat slapeloze nachten, want stoppen is geen optie!

Lees meer over La Casa de Papel

8. Lucifer

Als je een heerlijke mix wilt zien van drama, thriller, misdaad en fantasie zul je dat in Lucifer allemaal terug te vinden. Tom Ellis (Lucifer) is gemaakt voor deze rol. Lucifer is een op aarde neergedaalde duivel met mysterieuze klachten. Naast het runnen van een nachtclub helpt hij ook detective Chloe Decker (Lauren German) om verschillende misdaden te ontrafelen. Zijn mysterieuze krachten komen hier dan ook zeker bij van pas! Lucifer telt inmiddels vijf seizoenen en is dan ook een heerlijke bingewatch waardige hitserie!

Lees meer over Lucifer

7. The Umbrella Academy

The Umbrella Academy is een Amerikaanse serie die gebaseerd is op de gelijknamige stripreeks van Gerard Way en Gabriel Ba. Het is een heerlijke serie waar alle elementen in voorkomen. Je zult veel grappige, spannende en emotionele momenten tegenkomen in deze serie. Doordat het tempo hoog ligt zul je geen saai moment tegenkomen! 

Het gaat over zes broers en zussen met bijzondere krachten die na hun vaders dood worden herenigd. Er komen schokkende familiegeheimen boven water en met een dreigend gevaar voor de mensheid moeten ze gaan samen werken. Dit is zeker een serie die je gezien moet hebben!

Lees meer over The Umbrella Academy

6. The Big Bang Theory

Op plek zes in de lijst met populairste series op Netflix staat The Big Bang Theory. Deze twaalf seizoenen tellende komedieserie is een concept waar je werkelijk verslaafd aan zult raken. Qua populariteit valt het te vergelijken met de serie Friends. Het is een komische serie over nerds, een beetje wereldvreemde typetjes, die beter zijn met computers dan met vrouwen. Zo heb je Sheldon en zijn nerdy vrienden, en Penny, Amy en Bernadette die voor tegengas zorgen. Deze heerlijke combinatie maakt deze feelgood serie één die je echt in je hart zult sluiten!

Lees meer over The Big Bang Theory

5. The Queen’s Gambit

Deze miniserie bestaat uit zeven afleveringen en is eind oktober 2020 uitgebracht op Netflix. The Queen’s Gambit is een fictieve dramaserie die gaat over de eerste vrouwelijke schaakmeester (Beth Harmon (Anya Taylor-Joy)), die opgroeit als een wees. Ze raakt verslaafd aan verdovende middelen en is mede hierdoor griezelig goed in schaken. Als tiener zal ze het opnemen tegen de beste schakers van de wereld. Je zult op het puntje van je stoel zitten bij deze geweldige serie! 

Lees meer over The Queen’s Gambit

4. Peaky Blinders

Peaky Blinders is een echte populaire gangsterserie die altijd terug zal komen in de top 10. Het gaat over de beruchte gangster familie Peaky Blinders. Deze Britse bazen, onder leiding van Tommy Shelby (Cillian Murphy), leven in de 19e eeuw en alles draait om hun activiteiten in Birmingham kort na de Eerste Wereldoorlog. Deze topserie kent wel zes seizoenen en we verzekeren dat je niet kunt stoppen met kijken!

Lees meer over Peaky Blinders

3. The Walking dead

Deze ultieme zombieserie zal je zeker niet gaan vervelen. Het zit vol met bizarre en spannende scenes waardoor je niet eens door hebt dat het een serie is met wel tien seizoenen. Rick Grimes (Andrew Lincoln) ontwaakt na anderhalve maand uit een coma en bevind zich midden in een zombie apocalyps. Hij gaat op zoek naar zijn vrouw en zoon en moet zich aansluiten bij een groep van overlevenden. Vanaf dat moment zul je in de serie gezogen worden en begint het grote avontuur vol met zombies.

Lees meer over The Walking Dead

2. Breaking Bad

Dit is een serie zijn waar je ongetwijfeld al eens wat over hebt gehoord. Breaking Bad behoort tot het beste van wat Netflix te bieden heeft en dat zal iedereen die deze serie gezien heeft kunnen beamen. Wanneer je het verhaal van de treurige professor Walter White (Bryan Cranston) die uitgroeit tot een keiharde drugsbaas nog niet gezien hebt, dan raden we je aan om hier direct aan te beginnen! Dit is dan ook een echte must see!

Lees meer over Breaking Bad

1. Stranger Things

Stranger Things is een Amerikaanse sciencefiction- horrorserie die bedacht is door de broertjes Matt en Ross Duffer. Het eerste seizoen ging in juli 2016 in première en is uitgegroeid tot een ware nummer 1 serie! Inmiddels telt het vier seizoenen en is het wachten op seizoen vijf.

Het begint met de mysterieuze verdwijning van de twaalf jarige Will Byers. Vanaf hier begint het mysterie en groeit spanning in combinatie met een retesterk verhaal tot ongekende hoogte! Wij vinden dan ook deze met recht op één staat in de lijst met populairste series op Netflix.

Lees meer over Stranger Things

Staat jouw favoriete Netflix serie er ook tussen of ontbreekt die in de lijst? We lezen het graag in de reacties.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *